dimecres, 7 d’abril de 2010

Festa per la consulta popular: 10 d'abril.

La Colla de la Víbria de Reus és una de les entitats adherides a la plataforma Reus Decideix. Els portadors i músics de la colla creiem fermament en els valors de la democràcia, de la pau, de l'intercanvi d'opinions de forma civilitzada... i per això participem de les iniciatives sorgides del teixit social de la nostra ciutat i comarca i, evidentment i com no podia ser d'altra forma, participem i donem suport a les consultes populars per la independència.

Aquest dissabte, 10 d'abril, la Víbria participa de la festa a favor de la consulta sobre el futur de la nació catalana, un acte on hi participen la majoria de grups de cultura popular i tradicional de la ciutat (balls, música, cant coral, sardanes, castells, teatre, jocs, danses, bèsties, gegants...)
A partir de les 11 del matí, la Víbria juntament amb d'altres bèsties i gegants de la ciutat, estarà plantada a la plaça d'Evarist Fàbregas (el Pallol), i a 2 quarts de 9 del vespre (20.30) hi haurà l'actuació.

Lloc: Reus (plaça Evarist Fàbregas, el Pallol).
Data: Dissabte, 10 d'abril.
Hora:  Durant tot el dia, presència de la Víbria a la plaça d'Evarist Fàbregas (el Pallol). A 2 quarts de 9 del vespre, actuació juntament amb el Bou, el Drac, el Drac petit i el gegant Carrasclet.

Aprofitem per a recordar que la Víbria anima a tots els reusencs i d'altres pobles de la comarca a anar a votar, a fer sentir la seva veu, sigui quina sigui la seva opinió, el proper dia 25 d'abril.
Us hi esperem!

més info:  www.reusdecideix.cat