dissabte, 3 de juliol de 2010

Som una nació. Nosaltres decidim.

La Colla de la Víbria de Reus dóna suport a la manifestació convocada pel dia 10 de juliol en resposta a la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l’Estatut de Catalunya.

Sota el lema "Som una nació. Nosaltres decidim", la marxa començarà a les sis de la tarda a Diagonal amb Passeig de Gràcia (Barcelona) i compta amb el suport de tots els partits que defensen l'estatut, sindicats i entitats de la societat civil. La voluntat d’Òmnium Cultural és que “aquesta marxa sigui una mostra d’unitat”, segons publica l’entitat al seu web.

Com a entitat i per tant, membres d'allò que s'anomena societat civil catalana, no podíem restar al marge d'aquesta resposta que esperem multitudinària i històrica. El dissabte, tothom a Barcelona!
Des de Reus diferents entitats i col·lectius organitzen autobusos per assistir-hi. Informa't.

Més informació sobre la manifestació al web somunanacio.cat.
Més informació sobre la roda de premsa emesa per Òmnium Cultural del 29 de juny.
Mira l’entrevista  a la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, feta pel portal de notícies Vilaweb.cat (29 de juny).

Si vols donar suport a la manifestació liderada per Òmnium Cultural en resposta a la sentència del TC sobre l’Estatut de Catalunya, fes clic aquí i adhereix-te!