divendres, 17 de setembre de 2010

A Reus, Correfoc!

Aquest cap de setmana comencen a Reus els actes de la Festa Major de la Misericòrdia.
Tot i que el plat fort dels actes seran el proper dia 25 amb la baixada a Misericòrdia, aquest dissabte, dia 18, es realitza un dels actes més important per una bèstia de foc: el correfoc!

L'horari d'enguany és el següent:
> 18.00 i durant tota la tarda, a la plaça Prim, plantada de les bèsties participants.
> després del Ball de Sant Miquel (aprox. a les 21.30),
des de la plaça Prim, A Reus, Correfoc! 

En aquesta edició comptem amb la participació del  Drac  de  Sant  Quintí  de  Mediona, el Lluert de Castellvell, el Drac Sucarrat d’Almoster, el Drac de Montblanc, el Grafus de Tortosa, el Ball de Diables de Falset "Colla d'en Pere Botero", la Colla de Diables d’Abrera, els  Diables Sexe Foc de Vilafranca del Penedès, el Cavallet de Mar de l’Hospitalet de l’Infant, la Víbria, el Ball de Diables, el Drac i la Cabra de  Reus.

El recorregut serà: plaça de Prim,  carrer de Sant Joan, carrer de Sardà i Cailà, avinguda de Prat de la Riba,  plaça del pintor Marià Fortuny, plaça de la Llibertat, avinguda Sant Jordi i plaça d’Anton Borrell (parc de Sant Jordi).

Encesa d’efectes pirotècnics a la plaça de Prim,  al  davant  de  la  Casa  Rull, al carrer Sardà i Cailà i a la plaça d’Anton Borrell, a càrrec de la pirotècnia Tomás, de Benicarló.

L'acte acabarà, com és tradició, amb un sopar de totes les colles participants a les instal·lacions del Reus Deportiu.

Tota una festa de foc i gresca, no us ho podeu perdre!