dissabte, 28 de maig de 2011

Fes ballar la Víbria a la Fira d'Entitats

Enguany, un any més, tornem a ser presents a la Fira d'Entitats de Reus, l'espai que acull la gran majoria d'entitats, col·lectius i associacions de la nostra ciutat. És un espai que ens permet de conèixer una gran quantitat de projectes que es duen a terme a la nostra ciutat, tots des del voluntariat, des de l'associacionisme, des de la cultura popular, des del servei a la societat.
La fira, que té lloc avui, dissabte, dia 28 de maig, es desenvolupa en dos espais diferents: la Plaça de la Llibertat i el Parc de Sant Jordi. La Víbria serà present tot el dia a la plaça de la Llibertat:  des de 2 quarts de 12 del matí (11.30) fins a 2 quarts de 10 del vespre (21.30).  Al nostre estand ens podreu conèixer, comprar productes de la bèstia i fins i tot fer-vos portadors.

I, per tercer any consecutiu, oferim el Taller de portar la Víbria, una activitat que sempre té força èxit, ja que oferim a tothom qui ho desitgi que provi de fer ballar la Víbria i experimenti la sensació que es té des de dins de la bèstia. Enguany serà a 2 quarts de 6 de la tarda (17.30) al mig de la plaça.

Podeu consultar el programa sencer de la fira aquí.