dilluns, 29 d’agost de 2011

Taller de Festa Major


La Víbria de Reus participarà del Taller de Festa Major de Reus on es podrà gaudir i participar amb la majoria dels elements de la nostra festa. Serà el dissabte 3 de setembre a la Plaça Evarist Fàbregas (el Pallol).

Ens hi trobareu tot el dia, d'11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.
A les 8 finalitzarem la jornada amb una ballada conjunta de tots els elements, amb la participació de: ball de Gitanes, ball de Galeres, colla castellera Xiquets de Reus, ball de Prims, ball de Diables, el Drac, els Gegants, el gegant Carrasclet, ball de Pastorets, ball de Cavallets, ball de Cercolets, ball de Valencians, ball de Mossèn Joan de Vic, ball de Bastons, la Víbria i l’Aula de Sons · Escola de Música Tradicional de Reus.

- Vinga Pere i Cori, que arribarem tard, i això que tot el que respira a Festa Major no cal dir-ho dues vegades!
Així podria començar una conversa mare-fill-filla ara o fa trenta anys al voltant de la Festa Major de Reus. I és que tot el que envolta la processó, gegants, completes, tronada, mulassa, focs, músiques, danses, bèsties... ens enganxa a tots i és per això que les entitats que estem al voltant del Seguici de la Festa Major ens obrim a tots els reusencs i reusenques que vulguin provar cadascun dels elements festius que participem a la Festa.

Aquest serà el primer any i confiem que la iniciativa us agradi a tots, petis i grans.
Estarem tot el dia al Pallol. Allí ens hi trobareu, per preguntar, provar i començar a participar de la festa.