dilluns, 8 d’octubre de 2012

La Víbria amb els Special Olympics

Demà,  9 d’octubre, els carrers de  Reus acolliran el pas de la  Torxa  dels Jocs Special Olympics 2012 i donaran el comiat als esportistes reusencs que del 12 al 14 d’octubre hi participaran.
La Torxa sortirà a 3/4 de 6 de la tarda des del Pavelló Olímpic, pujarà pel cr. Astorga, avinguda La Salle, Passejos, cr. St Joan i tomb de ravals per acabar al Mercadal.
La Víbria de Reus serà, a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça del Mercadal, donant el suport i reconeixement als esportistes del Club Esportiu Alba, del Taller Baix Camp i de la Fundació Paolo Freire que representaran la nostra ciutat i comarca en aquesta edició.

Els  Special Olympics d’enguany s’emmarquen en la commemoració dels 20 anys de  la  primera edició  d’aquesta competició esportiva, que coincidint amb l’Any Olímpic i Paralímpic de Barcelona’92 va tenir com a seus les ciutats de  Barcelona i Vilanova  i  la Geltrú, que enguany repeteixen. Quatre anys després, en la segona edició  dels  Jocs, va ser la nostra ciutat qui va tenir l’honor d’acollir les competicions  i  viure de prop l’emoció d’un esdeveniment ple de màgia
que és encara ben viu en el nostre record.

Ens trobem dimarts 9, a 2/4 de 7 de la tarda, al Mercadal!

1 comentari:

Unknown ha dit...


When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks! craigslist nashville